Elaine & Marjolijn' s fondsenwervingspagina

by Elaine & Marjolijn for Namasté Foundation

Raised
 2,121
Target
 1,000

About my fundraiser

Namasté Foundation €1000 Challenge 2014,

Tijdens de prachtige trektocht die we in maart door Nepal hebben gemaakt, werden we geconfronteerd met de armoede van de bevolking. Vooral het uitzichtloze bestaan van de kinderen greep ons aan. We konden niet meer doen dan meegenomen kleertjes uitdelen en ballonnen en snoepgoed geven. Terug in Nederland zochten we naar een organisatie die structurele hulp biedt. Die hebben we gevonden in Namasté Foundation.
Wij vinden dat Namasté Foundation heel goed werk doet en daarom doen wij mee aan de 1000 euro Challenge: we gaan 1000 euro ophalen in 1000 uur! Hoe we dat doen lees je verderop. Steun ons en doneer via Alvarum.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Elaine & Marjolijn

News (4)

  • Superblij dat we de €1000,- hebben gehaald! Natuurlijk gaan we door voor de moeders en kinderen in Nepal. We hebben dubbele wenskaarten, prachtige foto's en leuke aanbiedingen op https://www.facebook.com/1000eurochallenge?ref_type=bookmark Like&share!

    Elaine & Marjolijn - 6/12/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Namasté Foundation
Namasté Foundation investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. We bieden hen een training en een kleine lening. Dit geeft ze de kans om op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap op te bouwen. Help ook mee! Geef een vrouw de kans van haar leven.