Karijn & Emilie gaan voor €1000

by Karijn en Emilie Kakebeeke for Namasté Foundation

Raised
 1,499
Target
 1,000

About my fundraiser

Namasté Foundation €1000 Challenge 2014,

Leuk dat je hier bent! Wij doen mee aan de €1000 Challenge van Namasté Foundation, waarbij we binnen 1000-uur minimaal €1000 in willen zamelen voor alleenstaande moeders in Nepal. De opbrengst gaat naar trainingen en leningen voor deze moeders, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor zichzelf en hun kinderen. Help jij ons €1000 op te halen?

Hoe gaan we dit doen? Door foto's te maken natuurlijk! Op zondag 24 augustus maken we portretfoto's voor iedereen die wil: kinderportretten, gezinsfoto's of foto's voor je linkedinprofiel. Voor een vast bedrag van €35.

Schrijf je nu in! Vermeld bij je donatie je mailadres en we nemen tijdig contact op voor de precieze lokatie en tijd. En ook als je geen foto's wil geldt natuurlijk: iedere euro is hartstikke welkom! Het kan heel gemakkelijk en is 100% veilig.

1000-maal dank alvast en als je meer wilt weten over deze actie of het werk van Namasté Foundation, dan horen wij het uiteraard graag!

Karijn & Emilie

News (0)

Donations ()

Make the first
Namasté Foundation
Namasté Foundation investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. We bieden hen een training en een kleine lening. Dit geeft ze de kans om op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap op te bouwen. Help ook mee! Geef een vrouw de kans van haar leven.