Lisette & Vince - Changing lives in Nepal

by Lisette & Vince for Namasté Foundation

Raised
 2,858
Target
 1,000

About my fundraiser

Namasté Foundation €1000 Challenge 2014,

Leuk dat je hier bent!
Wij hebben de afgelopen 4 weken mee gedaan aan de €1000 Challenge van Namasté Foundation, waarbij we binnen 1000 uren minimaal €1000 in wilden zamelen voor alleenstaande moeders in Nepal. De opbrengst gaat naar trainingen en micro-finance leningen voor deze moeders, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor zichzelf en hun kinderen. Ons doel is bereikt en met Euro 2563,- hebben we de challenge gewonnen! Maar dat is niet het einde van onze fundraising voor en betrokkenheid bij Namaste ! Volg ons op onze Facebook pagina 'Changing lifes in Nepal'. En deze donatie pagina blijft nog in de lucht.

Lisette & Vince
Meer informatie over Namaste? Kijk op www.namastefoundation.nl.

News (15)

  • chris = vince, tja op marktplaats handig om beetje anoniem te blijven :-). wat vreselijk leuk dat zo gauw de koper het doel hoorde, dus extra wilde storten voor namaste!

    Lisette & Vince - 6/21/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Namasté Foundation
Namasté Foundation investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. We bieden hen een training en een kleine lening. Dit geeft ze de kans om op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap op te bouwen. Help ook mee! Geef een vrouw de kans van haar leven.